• Корпоративный Новый год
 • Организация выпускных
 • Студия вокала
 • Организация свадеб
 • Программы для диджеев
 • Организация корпоративов
 • Написания музыки
 • Вокала
 • Дни рождения
 • Новости
 •  

  Главная Новости

  [Wondershare] TunesGo потребителски интерфейс

  Опубликовано: 29.08.2018

  Забележка: За цялото ръководство на Wondershare TunesGo ние ще въведем главно версия на Windows. И ако няма никакви специални забележки, Mac версията ще бъде с едни и същи функции. Междувременно можете да изпълним задачите на Mac, както и като следвате стъпките, посочени за версия на Windows.

  Видео инстркцията: TunesGo потребителски интерфейс

  Версия за Windows , основният интерфейс на Wondershare TunesGo включва 10 функция модули, където можете да работите.

  Версия за Mac , основният интерфейс на Wondershare TunesGo се състои от 8 модула функция, където можете да работите. В сравнение с версия на Windows, няма изследовател и информационните модули, други са едни и същи.

  1. Начало

  Без всяко свързано устройство Wondershare TunesGo ще ви подкани да се свържете с вашето устройство с USB кабела за Начало интерфейс като по-долу.

  И с устройството свързано, интерфейс на дом ще се състои от 4 1 кликване комбинации за да постигне това, което искате да направите с прав един щракване и 1 подробности опция да научите подробна информация от вашето свързано устройство. 4 1 кликване комбинации са възстановяване на iTunes библиотека, прехвърляне на iTunes медиите за устройство, Архивиране на снимки в PC/Mac и телефон на телефон прехвърля съответно.

  2. музика

  Тя включва всички аудио съдържанието присъстват на вашето устройство от тип, като музика, iTunes U, подкасти, аудиокниги. Междувременно всички музикални плейлисти показват под ПЛЕЙЛИСТИ. Чрез музикален модул вие сте разрешено да управлява и прехвърляте своята музика и плейлисти на вашите устройства лесно.

  3. видео

  Той включва всички видео съдържанието присъстват на вашето устройство от тип, като филми, музикални клипове, домашно видео, Телевизионни предавания, iTunes U, подкасти. Вие сте разрешено да управлява и да прехвърлите вашите видеоклипове на вашите устройства лесно.

  4. снимки

  Тя включва всички фото съдържанието присъстват на вашето устройство от тип, като фотоапарат свитък, Фото Библиотека, снимка дял и снимка поток. С Wondershare TunesGo Вие сте разрешено да управлява и да прехвърлите снимките на вашите устройства лесно. Освен това можете да конвертирате вашите видео/снимки в GIF изображение, който прави живота ви по-интересно.

  5. информация (достъпна само за Windows версия)

  Тя включва всички контакти и SMS присъстват на вашето устройство, както и контакти на вашия iCloud и други сметки, като Google, Yahoo и т.н... Чрез модула за информация можете да архивирате вашите SMS с изображения/attachements и прехвърляне на контакти от вашето устройство към компютър и обратно. Нещо повече можете лесно да се отървете от вашите контакти дубликат.

  6. приложения

  Чрез приложения модул който сте разрешили да управлявате вашите приложения на вашите устройства лесно, включително инсталиране, деинсталиране и експортиране на приложения в папка.

  7. изследовател (достъпна само за Windows версия)

  Explorer модул се състои от телефон и U диск, който сте разрешили да разглеждате вашите файлове на вашите устройства чрез телефон и използвате вашия iOS устройства като U диск чрез U диск.

  8. инструменти

  Ние сме интегрирали някои популярни функции на кутията с инструменти. За Windows версия тя включва възстановяване на iTunes библиотека, прехвърляне на iTunes за устройство, прехвърляне на телефона, един-щракване корен и GIF Maker;

  За Mac версия тя включва възстановяване на iTunes библиотека, прехвърляне на iTunes за устройство, прехвърляне на телефона, GIF Maker и определи iOS/iPod.

  9. продукт настройка област

  Използването на тази лента с инструменти, можете да влезете в и да ги дънер вън, да превключите акаунти, да проверите състоянието на лиценза, като език по подразбиране, пътища по подразбиране за записване на файлове на андроид устройства и др.

  10. устройство за превключване са

  През тази зона който сте разрешили да превключвате между множество свързани устройства.

   






  © 2009 Broadway 21 Records
  Все права сохранены.


  rss